Торт «Карамельє»

Код: 00000009683

Легкі білкові коржі з м’яким шоколадним смаком з прошарком згущеного карамелізованого молока та незмінною класикою крему «Шарлотт».

Додаткова інформація
Поживність

Поживна (харчова) цінність на 100 г харчового продукту: білки – 6,1 г.; жири – 16,4 г., з них насичені – 7,1 г.; вуглеводи – 40,6 г., з них цукри – 29,9 г.; сіль – 0,6 г.

 Енергетична цінність (калорійність) на 100 г харчового продукту: 1423,1 кДж/339,9 ккал.

Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 10
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 11
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 12
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 13
ДАРУЙТЕ
СВЯТКОВІ
ВРАЖЕННЯ

Свято варто створювати!
Купа емоцій та смачних спогадів починаються з однієї маленької ідеї “а може замовити тортик?”

Відгуків (0)
Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ваша оцінка *
Схожі товари
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 26
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 27
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 28
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 29
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 30
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 31
Кондитерський Дім "Вацак" - Фото 32
Не знайшли свій ідеальний торт?
Тоді ми створимо його особисто для Вас. Подивіться, що ми вже робили!

Категорії тортів

Кондитерський дім «Вацак»

«Карамельє» — торт для гурманів

Торт «Карамельє» — красиво оформлений і смачний десерт, який стане вишуканим доповненням до святкового столу. Вибираєте оригінальний десерт для особливої події чи шукаєте недорогий смачний торт, яким можна поласувати з горнятком запашного чаю чи кави? Наша рекомендація — «Карамельє». Особливо, якщо ваші улюблені ласощі — бісквітний торт із кремом шарлотт.

«Карамельє» — це вишуканий торт з ніжних білково-шоколадних коржів, перекладених згущеним карамелізованим молоком та одним із найсмачніших кремів, які використовують у кондитерській справі — шарлотт. Повітряна текстура крему, приготовленого з жовтків, молока та цукру, ідеально доповнює витончений смак шоколадних коржів та карамелі.

Цей десерт сподобається усім, хто полюбляє шоколад та карамель. Завдяки вдало розробленому рецепту цей торт, на відміну від багатьох інших шоколадно-карамельних десертів, не має надто солодкого присмаку. «Карамельє» — в міру солодка випічка, яка смакує як самостійно, так і в поєднанні з різними напоями, зокрема й підсолодженими.

Чому вам варто замовити торт «Карамельє» в КД «Вацак»

Серед головних особливостей продукції КД «Вацак» — максимально натуральний склад та домашній смак випічки. І торт «Карамельє» — не виняток. Десерт, приготовлений в найкращих традиціях нашої кондитерської, а отже, має чимало переваг:

  • в своєму складі містить натуральні інгредієнти — для приготування торта використовуються свіжі білки, високоякісне какао, справжнє вершкове масло, натуральне молоко, борошно вищого ґатунку;
  • покупець завжди отримує тільки свіжу випічку — оскільки ми не використовуємо в рецептурах консерванти, термін придатності нашої продукції вкрай обмежений, тому, аби клієнти щодня мали змогу купувати свіжі десерти, цех КД «Вацак» працює без вихідних;
  • продукція бренду «Вацак» — це сертифіковані солодощі, які відповідають міжнародним санітарним нормам, є безпечними для споживання дорослими та дітьми.

Усі рецепти КД «Вацак» створені досвідченими кондитерами-технологами. Саме тому наша випічка завжди має вишуканий смак, приємну консистенцію та довершений зовнішній вигляд. Переваги тортів нашої кондитерської уже оцінили тисячі клієнтів, серед яких є як приватні особи, так і компанії сегменту HoReCa. Спробуйте нашу випічку й ви, аби особисто переконатися у високій якості ласощів КД «Вацак».

Де можна купити торт «Карамельє»

Придбати торт «Карамельє», а також інші ласощі КД «Вацак», можна в будь-якому регіоні України. В різних містах країни працюють наші фірмові магазини, куди щоденно доставляється свіжа продукція. Якщо ж у вашому населеному пункті немає магазину «Вацак» або вам зручніше робити замовлення дистанційно, оформити покупку десерту можна через інтернет. Онлайн-покупці можуть замовити торт «Карамельє» вагою 1 кг з доставкою в будь-який населений пункт України. Для цього слід вказати дату, на яку потрібен десерт, а також адресу доставки. Маєте особливі побажання щодо оформлення випічки? Вкажіть це в бланку замовлення. Виникли запитання щодо нашої продукції чи для формування замовлення потрібна порада фахівця? Ми готові проконсультувати вас по телефону чи в онлайн-чаті.